Titel:
In Search of a Midnight Kiss
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-01-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera In Search of a Midnight Kiss:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

In Search of a Midnight Kiss

In Search of a Midnight Kiss (2007)

Wilson (Scoot McNairy) är en 29-åring som just har genomlevt sitt värsta år hittills. Han är nyinflyttad i stan, har ingen flickvän och inga planer på att göra något annat än att låsa in sig och försöka glömma det senaste året. Men han bästa kompis Jacob (Brian McGuire) övertalar honom att sätta in en kontaktannons på Craig's List. Vivian (Sara Simmonds) svarar på annonsen. Hon är en viljestark ung kvinna som har bestämt sig för att hon ska ha den rätte vid sin sida när klockan slår tolv på nyårsnatten. När de båda träffas inleds en kaotisk, dråplig och ibland rörande resa genom de svartvita gatorna i Los Angeles. Under årets sista timmar verkar känslosamheten och den bittert ärliga humorn vänta bakom varje gathörn.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  In Search of a Midnight Kiss
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "In Search of a Midnight Kiss"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar