Titel:
Breakfast with Scot
Kategori:
Komedi
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-07-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Breakfast with Scot:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Breakfast with Scot

Breakfast with Scot (2007)

Hans dröm har förverkligats! Men när Erics pojkvän Sam (Ben Shenkman) meddelar att de under en tid ska ta hand om en ung pojke rasar Erics bekväma tillvaro samman. Pojken heter Scot (Noah Bernett), är elva år och har nyligen blivit föräldralös. Han är väldigt feminin och Erics motsats. Sam och Eric blir förskräckta över pojkens personlighet och försöker leda honom bort från hudkrämer och allt som är rosa till en mer accepterad sysselsättning: ishockey. Men efter Scots första katastrofala hockeymatch börjar Eric omvärdera alla de kompromisser han själv gjort för att bli "accepterad".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Breakfast with Scot
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Breakfast with Scot"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar