Titel:
Djävulens Advokat
Originaltitel:
Devils Advocate
Kategori:
Thriller
Längd:
2:17
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2009-11-07
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Djävulens Advokat:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Djävulens Advokat

Djävulens Advokat (1997)

Devils Advocate

Thriller från 1997 av Taylor Hackford med Keanu Reeves och Al Pacino. Advokaten Kevin Lomaxs har nu vunnit 64 fall utan att förlora. Detta gör att han känner sig ganska oslagbar. Han går med på att hjälpa ett företag i New York men vet inte riktigt vad det handlar om. Det borde han verkligen tagit reda på innan, för när han läser fallet innantill finns djävulen med i sammanhanget. I denna moderna saga spelar Keanu Reeves advokaten Lomax och Al Pacino spelar chefen för det företag i New York som Lomax ska hjälpa. Det uppdrag som Lomax står inför i New York, kan leda honom till ett ställe långt där ifrån, nämligen helvetet. Djävulens advokatär en glödhet och mycket underhållande film.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Djävulens Advokat
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Djävulens Advokat
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Djävulens Advokat"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar