Titel:
Nothing Like the Holidays
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-02-16
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Nothing Like the Holidays:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nothing Like the Holidays

Nothing Like the Holidays (2008)

Det är juletid och familjen Rodrigues samlas från när och fjärran hos föräldrarna i Chicago för att fira jul och att den yngsta brodern kommit hem från krigstjänstgöring i Irak med livet i behåll. För Jesse (Freddy Rodriguez) har hemkomsten väckt känslorna för en gammal käresta, som dock inte så lätt förlåter att han åkte. Hans storasyster Roxanna är skådespelare i Hollywood, men har långt ifrån fått uppleva det stora genombrottet hon drömde om. Och till mamma Annas (Elizabeth Peña) stora förargelse dyker den äldsta brodern upp med sin nya fru (Debra Messing) - en riktig affärskvinna som hellre räknar på investeringar än planerar för barn. Under en vecka firar familjen jul, medan hemligheter avslöjas och livsviktiga beslut fattas. Det hela startar när Anna tillkännager att hon vill skiljas från barnens far Eduardo (Alfred Molina). Under en vecka firar familjen jul, medan hemligheter avslöjas och livsviktiga beslut fattas. Det hela startar när Anna tillkännager att hon vill skiljas från barnens far Eduardo (Alfred Molina).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nothing Like the Holidays
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nothing Like the Holidays"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar