Titel:
Away we go
Kategori:
Drama
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-06-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Away we go:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Away we go

Away we go (2009)

Två blivande föräldrar reser kors och tvärs över USA för att finna den perfekta startplatsen för familjen. Away We Go är en komedi av regissören till American Beauty och Revolutionary Road, Sam Mendes. När Burt och Verona upptäcker att de väntar barn grips de av panik. De avskyr den lilla staden där de bor, och när Burts föräldrar dessutom tänker flytta därifrån har de inte någon som kan hjälpa dem. Paret ger sig av från sin trygga tillvaro på jakt efter den perfekta platsen där de kan slå sig ner. På vägen besöker de en rad släktingar och gamla vänner. De visar Burt och Verona de mest osannolika platser, som får dem att inse att det enda de faktiskt behöver för att hitta hem är varandra.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Away we go
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Away we go"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar