Titel:
A Serious Man
Kategori:
Komedi
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-08-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A Serious Man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Serious Man

A Serious Man (2009)

Larry Nidus är en god man. Han är en ömsint äkta make, en engagerad familjefar, en hängiven lärare som alltid väljer den rätta - och rättvisa - vägen i sina dagliga handlingar. Men en dag börjar allt gå fel. Hans fru lämnar honom av anledningar hon inte kan förklara, och hennes inskränkta nya älskare lyckas övertala Larry att det är Larry som ska flytta ut ur den gemensamma bostaden och bo på ett billigt motell. Allt detta för barnens skull, förstås. Därefter sätts Larrys karriär på spel genom en serie anonyma brev som felaktigt anklagar honom för allehanda bedrägerier. Och när hans hustrus nya man omkommer i en bilolycka menar hon att Larry ska betala begravningskostnaderna! Plötsligt befinner sig Larry i en situation då han är tvingad att betala för att begrava mannen han hatar, samtidigt som han måste lägga ut pengar för att betala borgen för sin spelberoende bror. Vid sidan om detta försöker han rädda sitt rykte och sin akademiska karriär.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Serious Man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Serious Man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar