Titel:
Che - Argentinaren (Del 1)
Originaltitel:
Che: Part One
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-01-12
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Che - Argentinaren (Del 1):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Che - Argentinaren (Del 1)

Che - Argentinaren (Del 1) (2008)

Che: Part One

Che - De flesta känner till legenden, men få känner till mannen bakom den. Den 26 november 1956, seglar Fidel Castro till Kuba ledsagad av åttio rebeller. En av dessa är Ernesto "Che" Guevara (1928-1967), en argentinsk läkare som delar samma vision som Fidel Castro - att störta den korrupta diktaturregimen ledd av Fulgencio Batista. Che visar sig vara oumbärlig som slagskämpe och lär sig snabbt gerillakrigsföring. Che tas emot med öppna armar och stor kärlek av sina kamrater och det kubanska folket. ARGENTINAREN följer Ches väg till framgång i den kubanska revolutionen, från läkare till befälhavare och därefter till revolutionär hjälte.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Che - Argentinaren (Del 1)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Che - Argentinaren (Del 1)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar