Titel:
Motstånd
Originaltitel:
Defiance
Kategori:
Action
Längd:
2:11
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2009-09-07
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Motstånd:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Motstånd

Motstånd (2008)

Defiance

MOTSTÅND otroliga men sanna historien om tre bröder som under andra världskriget står upp mot den tyska ockupationsmakten. Året är 1941 och den tyska krigsmaskinen har ockuperat största delen av Europa. Judar mördas systematiskt och hoppet om en framtid i frihet försvinner långsamt. De tre judiska bröderna Tuvia, Zus och Asael flyr in i skogen och börjar därifrån bekämpa de tyska trupperna. Snart sprider sig historen om deras hjältemod och allt fler människor ansluter sig till dem i ett desperat försök att överleva. Tuvia blir gruppens eftertänksamma och tillbakahållande ledare men hans beslut blir snartifrågasatta av hans bror Zus som är orolig för att Tuvias idealistiska planer kan betyda döden för dom alla.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Motstånd
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Motstånd"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar