Titel:
Drag Me to Hell
Kategori:
Skräck
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2009-12-19
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Drag Me to Hell:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Drag Me to Hell

Drag Me to Hell (2009)

Christine Brown är en ambitiös bankrådgivare med en charmerande älskare och en lysande framtid. Men allt förändras då den mystiska Fru Ganush kommer till banken för att be om förlängning på sitt förfallna huslån. Borde Christine ge den gamla damen en hjälpande hand eller neka henne förlängningen för att imponera på sin chef för en möjlig befordran? Christine väljer olyckligtvis det sista alternativet och sätter Fru Ganush i konkurs och tar ifrån henne hemmet. Som hämnd kastar den gamla kvinnan en förbannelse på Christine som gör hennes liv bokstavligen till ett helvete. Ondskan kommer närmare och Christine måste finna ett sätt att rädda sig från evig pina. Men hur långt är hon villig att gå för att bryta sig loss ur förbannelsen?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Drag Me to Hell
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Drag Me to Hell"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar