Titel:
Gospel Hill
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2009-12-23
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Gospel Hill:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gospel Hill

Gospel Hill (2008)

Danny Glover och Samuel L. Jackson har huvudrollerna som far och son i detta kritikerrosade drama som också inkluderar Julia Stiles, Adam Baldwin och Angela Bassett. För 40 år sedan mördades en politisk aktivist i bostadsområdet Gospel Hill i den lilla staden Julia. Gärningsmannen återfanns aldrig och hans son John har lärt sig att leva med det olösta mordet. När ett politiskt byggprojekt hotar att jämna stadens afro-amerikanska bostadsområde med marken splittras stadens invånare i två läger. Ett explosivt avslöjande återuppväcker gamla rasistspöken och John måste än en gång välja sida... "Gospel Hill" är full av kontroverser, drama och intriger samt ett fantastiskt skådespel. Det handlar om korruptionens makt, pengar och girighet. Om personer som väljer att göra skillnad och som mot alla odds väljer att stå för sina och andras rättigheter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gospel Hill
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gospel Hill"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar