Titel:
Damernas Detektivbyrå - Del 4 - Tjuven på Kgale Hill
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2009-12-02
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Damernas Detektivbyrå - Del 4 - Tjuven på Kgale Hill:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Damernas Detektivbyrå - Del 4 - Tjuven på Kgale Hill

Damernas Detektivbyrå - Del 4 - Tjuven på Kgale Hill (2008)

Damernas detektivbyrå av Alexander McCall Smith blev en rekordsuccé över hela världen - över en halv miljon svenskar har redan läst första boken i deckarserien, som är en av de mest sålda någonsin. Nu kommer fortsättningen på filmserien: Tjuven på Kgale Road, inspelad på plats i Botswana, med souldrottningen Jill Scott som Precious Ramotswe - den mest älskade kvinnliga detektiven genom tiderna. Folk kommer lånväga för att ta del av privatdetektiven Precious tjänster. Mrs Curtin söker sin son som varit försvunnen i tio år, men frågan är Precious kan lyckas med det polisen aldrig gjorde. Och vilka hemligheter hon avslöjar på vägen? Dessutom härjar en inrottstjuv på Kgale Hill och folk kommer snart att få bevittna byns första biljakt!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash

    19 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Damernas Detektivbyrå - Del 4 - Tjuven på Kgale Hill"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar