Titel:
Aftermath - Population Zero
Kategori:
Sci-Fi
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-01-24
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Aftermath - Population Zero:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Aftermath - Population Zero

Aftermath - Population Zero (2008)

Vad skulle hända om varenda människa på jorden plötsligt försvann? En värld utan människor där bilarna fortsätter dominera stadens gator utan förare. Ingen finns till för att reparera broar, byggnader eller driva kraftverken. Efter att ha dominerats av människan i över tusen år vill jorden bli tillbaka till naturen. Men hur kommer det att fungera? Hur länge kan skyskrapor, kraftverk och våra hem stå ödsliga? Aftermatch: Population Zero ger en unik möjlighet att se hur jorden långsamt skulle acklimatisera sig utan människor. I stil med filmen "I Am Legend" får vi en otrolig historia om en postapokalyptisk värld och genom otrolig animation och specialeffekter får vi både överraskande och chockerande svar på vad som skulle hända om människan försvann.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Aftermath - Population Zero
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Aftermath - Population Zero"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar