Titel:
Bokhandlaren som slutade bada
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
1969
Publicerad:
2010-01-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Bokhandlaren som slutade bada:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bokhandlaren som slutade bada

Bokhandlaren som slutade bada (1969)

En romantisk småstadskomedi från 1969. Handlingen utspelas i det lilla samhället Grimsby under 1900-talets första årtionde. Bokhandlaren Jacob (Allan Edwall) framlever ett stilla liv som avbryts när en traktens dotter, Amelie (Margareta Krook), efter många år utomlands återvänder. Jacob upplever ett svärmeri som går över i passion, och snart är äktenskapet fullbordat. De respekterar varandras tidigare liv, men en kort tid efter bröllopet får Jacob av en händelse veta att Amelie inte är fullt så fin som hon velat ge sken av Jarl Kulles regidebut efter Fritiof Nilsson Piratens roman.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bokhandlaren som slutade bada
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bokhandlaren som slutade bada"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar