Titel:
Bowling for Columbine
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:54
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bowling for Columbine:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bowling for Columbine

Bowling for Columbine (2002)

USAs roligaste och vassaste filmare Michael Moore ger sig på sina landsmäns beroende av skjutvapen. I BOWLING FOR COLUMBINE söker han anledningen till att två tonårspojkar i Littleton, Colorado, skjuter ihjäl tretton människor och sedan tar sina egna liv. Michael reser genom USA och talar med vapengalningar, med sörjande föräldrar och med finniga slynglar som blandar till napalm hemma i köket. Michael Moore vill veta vad som ligger bakom det amerikanska vardagsvåldet. Han vrider och vänder på alla tänkbara svar. Med en blandning av grävande journalistik och satir blir resultatet som det brukar bli när man har med Michael Moore att göra, en fruktansvärt rolig film. Fruktansvärd och rolig. Michael Moore medverkar själv framför kameran tillsammans med bl a den konservative vapenförespråkaren Charlton Heston, artisten Marilyn Manson och många fler.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bowling for Columbine
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bowling for Columbine"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar