Titel:
Kenny Begins
Kategori:
Komedi
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Kenny Begins:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kenny Begins

Kenny Begins (2008)

Succéserien Kenny Starfighter visades första gången på SVT 1997 och fick direkt kultstatus. Sen dess har den repriserats en mängd gånger. Regissörerna Carl Åstrand och Mats Lindberg ville dock visa Kenny i sitt rätta element - att göra en stor biofi lm om Kenny Starfighter med effekter som står i linje med Hollywood produktion. I mars 2009 var filmen klar och årets roligaste familjekomedi såg dagens ljus. Kenny Starfighter är troligtvis den mest hopplösa elev galaxhjälteakademien någonsin har haft. Kennys föräldrar har tröttnat på att betala hans studier och ställer ett ultimatum: ta examen eller bli frisör i familjens salong. Under sitt examensprov på planeten Mylta kraschlandar Kenny av misstag på jorden där han möter Pontus, en haltande och mobbad femtonårig kille med dålig syn. Pontus i sin tur har råkat hitta en mystisk, självlysande kraftkristall som har gett honom superkrafter och möjligheter att få pluggets coolaste tjej, Miranda. Vad Pontus inte vet är att Rutger Oversmart, Universums intelligentaste och elakaste man är på jakt efter kraftkristallen. Kan Kenny Starfi ghter rädda Pontus liv eller är det Pontus och Miranda som ska rädda Kenny?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kenny Begins
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kenny Begins"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar