Titel:
Johan Falk 1 - Gruppen för särskilda insatser
Originaltitel:
Johan Falk 1
Kategori:
Action
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Johan Falk 1 - Gruppen för särskilda insatser:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk 1 - Gruppen för särskilda insatser

Johan Falk 1 - Gruppen för särskilda insatser (2009)

Johan Falk 1

Efter Noll Tolerans (1999), Livvakterna (2001) och Den Tredje Vågen (2003) åkte Johan Falk (Jakob Eklund) ner till Haag för att jobba på Europol. Nu, fem år senare, återvänder han till sin hemstad Göteborg där han fått jobb på GSI - Gruppen för Särskilda Insatser - som är den enhet inom svenska polisen som har som sin enda uppgift att arbeta mot de tyngsta maffi aorganisationerna i landet. Samma dag som Johan anländer till Göteborg startar GSI en operation för att identifi era, hitta och konfrontera en grupp våldsamma värdetransportrånare som kallas "De okända sex". Snart inser Johan att GSI använder sig av metoder som är mer avancerade och intrikata än vad han någonsin kunde föreställa sig att svensk polis använder sig av... Johan Falk - Gruppen För Särskilda Insatser är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller med en helt annorlunda handling än vanliga polisfi lmer. Filmen är den första av sex i en ny serie om Johan Falk och bygger på verkliga polisfall. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    silverlight

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Johan Falk 1 - Gruppen för särskilda insatser"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar