Titel:
Johan Falk 2 - Vapenbröder
Originaltitel:
Johan Falk 2
Kategori:
Action
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Johan Falk 2 - Vapenbröder:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk 2 - Vapenbröder

Johan Falk 2 - Vapenbröder (2009)

Johan Falk 2

Johan Falk (Jakob Eklund) är ute på ett rutinuppdrag med Göteborgspolisens specialenhet GSI. Tanken är att man med hjälp av en norsk undercoverpolis och en civil infi ltratör i ett av Göteborgs tyngsta kriminella gäng, skall köpa loss sex stycken automatkarbiner och på så sätt få bort dem från gatan. Men plötsligt förändras allt när en ny okänd spelare blandar sig i leken och omedelbart vill ha loss inte bara dessa vapen utan ännu fler, inklusive pansarbrytande granater. GSI inser att detta inte kan vara några vanliga rånare. Någon tänker starta krig på Göteborgs gator. Samtidigt så blir situationen för Johan Falks infiltratör Frank Wagner (Joel Kinnman) mer och mer mardrömslik då ledaren för gänget han infi ltrerat inser att någon av hans egna läcker till polisen... Johan Falk - Vapenbröder är en realistisk och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den andra av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Falk 2 - Vapenbröder
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Falk 2 - Vapenbröder"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar