Titel:
Johan Falk 3 - National Target
Originaltitel:
Johan Falk 3
Kategori:
Thriller
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Johan Falk 3 - National Target:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk 3 - National Target

Johan Falk 3 - National Target (2009)

Johan Falk 3

Johan Falk (Jakob Eklund) och hans kollegor på Göteborgspolisens elitstyrka GSI är mitt inne i ett tillslag av estniskt amfetamin när de plötsligt inser att de har med en mytomspunnen rysk maffialedare att göra. Få har sett honom och ännu färre vet vad han heter. Han är bara känd som "Mr K". Johans infiltratör i Göteborgsgängen, Frank Wagner (Joel Kinnman), sänder ut budskapet att han vill göra affärer med någon som kan leverera stora mängder rent amfetamin. Och plötsligt är Frank inne i sin värsta mardröm någonsin när han inser att han håller på att infi ltrera Europas farligaste maffi a, den est-ryska, bestående av f.d. KGB-offi cerare... Johan Falk - National Target är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller. Titeln anspelar på den term som används även av svensk polis för en kriminell som det är högsta prioritet för ett land att sätta fast. Filmen är den tredje av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Falk 3 - National Target
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Falk 3 - National Target"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar