Titel:
Johan Falk 4 - Leo Gaut
Originaltitel:
Johan Falk 4
Kategori:
Thriller
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Johan Falk 4 - Leo Gaut:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk 4 - Leo Gaut

Johan Falk 4 - Leo Gaut (2009)

Johan Falk 4

Ett våldsamt krogkrig har blossat upp i Göteborg, och när en restaurangägares bils sprängs utanför en lågstadieskola har de kriminella passerat en gräns, anser GSI:s chef Patrik Agrell (Mikael Tornving), speciellt eftersom han just lämnat av sina barn på samma skola. När Patriks kollega Johan Falk (Jakob Eklund) inser att en av krogarna som utsatts för hot ägs av en viss Leo Gaut (Peter Andersson), en gangster som Johan satte bakom lås och bom för tio år sedan (i filmen Noll Tolerans), återupptar han kontakten med den numera laglydige Leo för att få mer information. Det är starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo, samt deras familjer, ställs inför svåra och obarmhärtiga beslut... Johan Falk - Leo Gaut är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den fjärde av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Falk 4 - Leo Gaut
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Falk 4 - Leo Gaut"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar