Titel:
Dirty Dancing
Kategori:
Romantik
Längd:
1:36
Utgivningsår:
1987
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Dirty Dancing:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dirty Dancing

Dirty Dancing (1987)

Det är sommaren 1963. 17-åriga Baby (Jennifer Grey) är på semester med sin familj. På deras hotell arbetar Johnny (Patrick Swayze) som danslärare, men när Baby möter Johnny för första gången är det något helt annat än vals och rumba han ägnar sig åt - en svettig, sensuell dans som sätter hela kroppen i brand - "Dirty Dancing"... Inte sedan "Saturday Night Fever" har en film så till den milda grad gjort sig bemärkt på dansgolven i hela världen. "Dirty Dancing" är också filmen som satte fart på Patrick Swayzes karriär på allvar - och är tillsammans med "Ghost" hans största succé hittills. Filmen innehåller massor av musik - först och främst megahiten "The Time of My Life" med Jennifer Warnes.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dirty Dancing
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dirty Dancing"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar