Titel:
Colorado Avenue
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Colorado Avenue:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Colorado Avenue

Colorado Avenue (2007)

Ett österbottniskt epos från emigrationen till Amerika fram till spritsmugglingen i Österbotten under förbudslagens tid. Det här är berättelsen om ’Dollar-Hanna’ Östmans liv och hur det kantas av förnedring, drömmar, svek och bitterhet, som bara försoning kan bota. Hanna flyttar som ung till Amerika. Där träffar hon sin stora kärlek (Andreas Wilson), som senare blir skjuten i en demonstration. Dollar-Hanna återvänder till Österbotten och öppnar en livsmedelsbutik. Men hon får problem med sin mors olagliga kvacksalveri och för sin son Ottos kriminella spritsmuggling. Hannas livslånga vän Johannes Smeds, kommunalpolitikern och ägaren till traktens största gård, har också prövats av svek. Han söker vid sitt livs slut, präglat av cancersvulstens aktiva verksamhet, att hitta en väg ut ur bitterheten. Han söker försoning med sina söner Erik och Gustav, fastän Erik har dött i kriget 1918 och Gustav är hemfallen åt alkoholen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Colorado Avenue
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Colorado Avenue"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar