Titel:
Buffalo Soldiers
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Buffalo Soldiers:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Buffalo Soldiers

Buffalo Soldiers (2001)

En amerikansk bas i Berlin. Muren är snart borta. Fienden är nästan borta. Och moralen helt är borta! Buffalo Soldiers, som bygger på en kritikerrosad och framgångsrik roman, utspelar sig på en amerikansk militärbas i dåvarande Västtyskland under det kalla krigets dagar strax före Berlinmurens fall. Rastlösheten bland soldaterna på basen har för länge sedan tagit över, då freden gjort männen sysslolösa. En kriminell, underjordisk organisation verkar för att förse ett gäng soldater, ledda av Elwood, med snabba pengar. När Elwood förälskar sig, svär han att sluta med allt olagligt, men han har ett sista jobb att utföra.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Buffalo Soldiers
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Buffalo Soldiers"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar