Titel:
Bäst i Sverige
Kategori:
Komedi
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Bäst i Sverige:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bäst i Sverige

Bäst i Sverige (2002)

Marcello är liten, snabbkäftad och kaxig, vilket inte alltid uppskattas i skolan. Kompisar... Det har Marcello bara sett på TV. Han är så ensam att ingen ens skulle märka om han bara försvann. Killarna i Marcellos klass brukar roa sig med att hänga upp honom i fotbollsmålet - upp och ner - för att skjuta straffar på honom. Ni fattar... en annorlunda kille utanför gänget helt enkelt. Vad ska han göra? Flyga bort från allt? Just det! Det tänker Marcello göra. Han tänker lära sig flyga! Men det finns ett gigantiskt problem, Marcello är tyvärr så höjdrädd att det är ett under att han ens vågar stå upp... Men en dag börjar en ny flicka i klassen - Fatima, som är skärpt och stark och dessutom duktig på fotboll. Hon blir Marcellos första kompis. Det blir de två mot världen... eller åtminstone mot idioterna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bäst i Sverige
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bäst i Sverige"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar