Titel:
Kommer du med mig då
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-01-07
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Kommer du med mig då:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kommer du med mig då

Kommer du med mig då (2003)

Kommer Du Med Mig Då är en film om kärlek. En film om kärleken till livet, kärleken till sanningen och kärleken mellan två människor som inte förstår att de älskar varandra. I berättelsens centrum står Theodor och Paula, två syskonsjälar som delat barndomen tillsammans. Paula växer snabbare än Theodor, trots att hon är så mycket yngre. Det lilla samhället blir för litet för hennes talang, för hennes ofattbart vackra sångröst. Så Paula och Theodor går skilda vägar, de lever sina liv parallellt utan att förstå att de bara lever sina liv till hälften. Ända tills den dag då Theodor ropar in en märklig målning på en lantauktion. En målning som blir början och slutet på allt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kommer du med mig då
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kommer du med mig då"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar