Titel:
Da Vinci Koden
Originaltitel:
The Da Vinci Code
Kategori:
Drama
Längd:
2:47
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-02-17
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Da Vinci Koden:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Da Vinci Koden

Da Vinci Koden (2006)

The Da Vinci Code

Nu kan du uppleva Dan Browns bästsäljande bok DA VINCI KODEN som du aldrig gjort förut. Regissören Ron Howard har klippt in över 25 minuter av mer spännande filmmaterial än vad som kunde ses på biograferna. DVD-upplevelsen av DA VINCI KODEN tar dig ännu djupare in i den andlösa och kontroversiella berättelsen som blivit ett globalt fenomen. Följ med symbolforskaren Robert Langdon (Tom Hanks) och kryptologen Sophie Neveu (Audrey Tautou) på en halsbrytande jakt efter lösningen på ett bisarrt mord som tar dem från Frankrike till England och rakt in i ett mystiskt, urgammalt brödraskap där de upptäcker en hemlighet som bevarats ända sedan Kristi tid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Da Vinci Koden
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Da Vinci Koden"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar