Titel:
East is East
Kategori:
Komedi
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera East is East:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

East is East

East is East (1999)

George är en stolt pakistanier som är gift med den engelska kvinnan Ella. Hon har skänkt honom sex pojkar och en flicka. Familjen driver en liten Fish & Chips-butik i Manchester. Lyckan borde vara total om det inte vore för det lilla faktum att pappa George vill att barnen skall fostras i den pakistanska kulturen, något som de värjer sig emot med all kraft. Ella älskar förvisso sin man som hon varit gift med i mer än 25 år, men hon värnar i lika hög grad om sina barns välbefinnande. Katastrofen blir ett faktum när äldste sonen Nazir skall gifta sig med en pakistansk kvinna som fadern valt ut. Mitt under den pågående traditionella bröllopsceremonin rymmer Nazir... utan brud!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  East is East
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "East is East"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar