Titel:
Flickorna
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
1968
Publicerad:
2010-01-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Flickorna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Flickorna

Flickorna (1968)

Tre skådespelerskor i en komedi om kvinnor och krig - tre flickor med ett rörigt privatliv. Blanda ihop dessa två förhållanden och tre flickor börjar se på sina liv mera humoristiskt än vad de brukar och tre skådespelerskor börjar komma underfund med att pjäsen trots allt är en tragedi.Med andra ord; "Flickorna" är ett allvarligt spel spelat av kvinnor på ett lättsinnigt sätt. Under en snabb resa genom Sverige från Karlskrona till Kiruna är pjäsen hela tiden med, men vi ser inte mycket av den.Vad vi ser är det excentriska, ofta roliga och mycket positiva sätt tre kvinnors fantasi arbetar på.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Flickorna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Flickorna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar