Titel:
Management
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-04-27
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Management:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Management

Management (2009)

Man kan komma långt på ett glas champagne och en klapp i baken! En frustrerad affärskvinna på försäljningsresa? Och en misslyckad motelldirektör med smak för billig champagne och runda bakdelar? Ingen vinnarkombination, men mycket kan hända på ett ensligt motell... Hur som helst är motellchefen Mike snart på väg tvärs över USA för att förklara affärskvinnan Sue sin kärlek - och förhindra att hon gifter sig med sin mycket beskyddande och inte särskilt älskvärda fästman! Jennifer Aniston (Friends) är äntligen tillbaka där hon hör hemma - i komedigenren - tillsammans med Steve Zahn (Sahara) och inte minst Woody Harrelson (White Men Can't Jump) i en mycket överraskande comeback!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Management
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Management"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar