Titel:
Irene Huss 4 - Glasdjävulen
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Irene Huss 4 - Glasdjävulen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irene Huss 4 - Glasdjävulen

Irene Huss 4 - Glasdjävulen (2007)

I ett litet samhälle nära Göteborg hittas tre medlemmar i en prästfamilj brutalt mördade. Väggarna är täckta av upp-och-nedvända pentagram – symbolen för djävulens ansikte – som målats dit med offrens blod. Kriminalinspektör Irene Huss drar snabbt paralleller till ett tidigare fall där en präst mördades. Även i det fallet fanns det satanistiska kopplingar. Men ju djupare Irene Huss gräver i fallet desto mer övertygad blir hon om att kyrkans män inte alltid är så gudfruktiga som de borde vara. Hemma har Irenes dotter Katarina läst igenom mammans hemligstämplade utredningsmaterial om satanisterna och hon dras alltmer in i en mörk spiral av det ockulta och övernaturliga. Irene Huss är en karismatisk och modern kvinna som tidigare varit europamästare i Ju-jutsu. 38 år gammal är hon mitt uppe i karriären som kriminalinspektör, men hanterar samtidigt ett hemmaliv med make och två tonårsdöttrar. "Glasdjävulen" är den fjärde av totalt sex filmer som bygger på Helene Turstens storsäljande deckare om kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor på mordroteln i Göteborg. De övriga fi lmerna är "Tatuerad torso", "Den krossade tanghästen", "Nattrond", "Eldsdansen" och "Guldkalven".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irene Huss 4 - Glasdjävulen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irene Huss 4 - Glasdjävulen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar