Titel:
Der Baader Meinhof Komplex
Kategori:
Drama
Längd:
2:22
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Der Baader Meinhof Komplex:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Der Baader Meinhof Komplex

Der Baader Meinhof Komplex (2008)

De fruktades av många, men beundrades av ännu fler.. De kom från den yttersta vänsterkanten. Deras kall var så viktigt att de lämnade allt annat bakom sig sina familjer, barn och liv. Deras fiende var kapitalismen, deras vapen var terror och deras namn var Rote Arme Fraktion. På 60- och 70-talet genomförde Ulrike Meinhof, Andreas Baader och resten av medlemmarna i Rote Arme Fraktion en serie blodiga terrorattacker mot mål och personer i hela Europa. Teamet bakom "Der Untergang" visar nu för första gången hela berättelsen om Europas största terrorgrupp. Baserad på den tunga bestsellern "Der Baader-Meinfhof Komplex" av Der Spiegel-redaktören Stefan Aust.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Der Baader Meinhof Komplex
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Der Baader Meinhof Komplex"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar