Titel:
Irene Huss 3 - Nattrond
Kategori:
Thriller
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Irene Huss 3 - Nattrond:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irene Huss 3 - Nattrond

Irene Huss 3 - Nattrond (2008)

Doktor Sverker Löwander hittar mitt i natten sin sjuksköterska strypt i det anrika Löwanderska sjukhuset. Det enda vittnet hävdar att syster Tekla synts i korridorerna under natten, något som kriminalinspektör Irene Huss har lite svårt att tro - syster Tekla hängde sig nämligen på sjukhuset för sextio år sedan. Ju mer Huss rotar i fallet desto märkligare framstår allting. Irene Huss måste inte bara leda en utredning i nutid, hon måste ta sig tillbaka till det förgångna för att få svar på alla frågor. Men i det förgångna finns inte bara den spökande syster Tekla... Samtidigt som Irene brottas med ett av hennes mest svårlösta fall i karriären börjar hennes och maken Kristers långa och krävande arbetsdagar att tära på deras äktenskap.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irene Huss 3 - Nattrond
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irene Huss 3 - Nattrond"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar