Titel:
Irene Huss 5 - Eldsdansen
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Irene Huss 5 - Eldsdansen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irene Huss 5 - Eldsdansen

Irene Huss 5 - Eldsdansen (2008)

Göteborg drabbas av en serie anlagda bränder. Kriminalinspektör Irene Huss börjar utreda en mordbrand som visar sig ha kopplingar till ett femton år gammalt olöst fall. Samtidigt tvingas hon utreda ett knivmord på en gammal dam ute i skärgården, ett fall som till en början inte verkar ha något som helst samband med mordbränderna. Men när Irene gräver djupare i mordfallet upptäcker hon saker som avslöjar gamla sedan länge glömda hemligheter. Den lugn och ro hon skulle behöva hemma förvandlas till förtvivlan när det kommer fram att dottern Katarina är en mobbare i skolan. Irene Huss är en karismatisk och modern kvinna som tidigare varit europamästare i Ju-jutsu. 38 år gammal är hon mitt uppe i karriären som kriminalinspektör, men hanterar samtidigt ett hemmaliv med make och två tonårsdöttrar. "Eldsdansen" är den femte av totalt sex filmer som bygger på Helene Turstens storsäljande deckare om kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor på mordroteln i Göteborg. De övriga filmerna är "Tatuerad torso", "Den krossade tanghästen", "Nattrond", "Glasdjävulen" och "Guldkalven".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irene Huss 5 - Eldsdansen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irene Huss 5 - Eldsdansen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar