Titel:
Irene Huss - Tatuerad Torso
Originaltitel:
Irene Huss 1 - Tatuerad Torso
Kategori:
Thriller
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Irene Huss - Tatuerad Torso:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irene Huss - Tatuerad Torso

Irene Huss - Tatuerad Torso (2007)

Irene Huss 1 - Tatuerad Torso

Bland stenarna på en strand utanför Göteborg upptäcks delar av en styckad manskropp. Det enda kriminalinspektör Irene Huss har att gå efter är en mycket speciell tatuering på torson. Utredningen leder henne till Köpenhamn och en alltmer intensiv jakt på en sjuk bestialisk mördare. En mördare som hon vet snart kommer att slå till igen och som dessutom börjar fatta intresse för hennes egen familj. När hennes dotter mystiskt försvinner ställs Irene inför det ohyggliga faktum att hon kan tvingas att jaga sin egen dotters mördare. Irene Huss är en karismatisk och modern kvinna som tidigare varit europamästare i ju-jutsu. 38 år gammal är hon mitt uppe i karriären som kriminal-inspektör, men hanterar samtidigt ett hemma-liv med make och två tonårsdöttrar. "Tatuerad torso" är den första av totalt sex filmer som bygger på Helene Turstens storsäljande deckare om kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor på mordroteln i Göteborg. De övriga filmerna är "Den krossade tanghästen", "Eldsdansen", "Nattrond", "Glasdjävulen" och "Guldkalven".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irene Huss - Tatuerad Torso
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irene Huss - Tatuerad Torso"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar