Titel:
Babylon A.D
Originaltitel:
Babylon AD
Kategori:
Action
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Babylon A.D:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Babylon A.D

Babylon A.D (2008)

Babylon AD

I en inte alltför avlägsen framtid eskorteras en ung kvinna från Sibirien till New York. Legosoldaten Toorop har åtagit sig uppdraget utan att veta att kvinnan är bärare av ett mystiskt och värdefullt virus. Snart förvandlas deras kamp för överlevnad till en kamp för mänsklighetens existens! Vin Diesel är tillbaka i absolut toppform i rollen som legosoldaten Toorop i regissören Mathieu Kassovitz (Gothika, De Blodrøde Floder) dystra framtidsthriller. "Babylon AD", som bygger på Maurice G. Dantecs legendariska actionroman, utspelar sig i ett halsbrytande tempo på flera kontinenter: detta är en actionupplevelse du sent kommer att glömma!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Babylon A.D
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Babylon A.D"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar