Titel:
Antichrist
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-03-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Antichrist:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Antichrist

Antichrist (2009)

Han och hon förlorar sin lille son, vilket leder till att hon drabbas av fruktansvärd panikångest. Hennes make är terapeut och trots riktlinjer om att aldrig behandla sina nära och kära, försöker de tillsammans att brottas med hennes våndor, på platsen där hennes ångest upplevs som starkast: Eden, en övergiven stuga mitt i skogen. Den terapeutiska kampen utvecklas till ett krig mellan könen. Hennes demoner finns i de båda och inte ens han kommer undan naturens skoningslösa inneboende ondska. Naturens brutalitet tar över och hans förnuft och lugn blir fullkomligt lönlöst. Ondskan i henne förvildas. ANTICHRIST är Lars von Triers kliv in i skräckfi lmens värld. I den danske demonregissörens händer är genrens alla knep och konventioner tillskruvade, infekterade och omöjliga att förutse. Willem Dafoe ("Spider-Man") och Charlotte Gainsbourg ("I'm not there") spelar huvudrollerna i en av de senaste årens mest omskrivna och omtalade filmer. Välkommen till Lars von Triers egna helvete!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Antichrist
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Antichrist"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar