Titel:
Bitch Slap
Kategori:
Action
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-03-26
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Bitch Slap:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bitch Slap

Bitch Slap (2009)

Förbered dig på mer än ett simpelt cat fight när operationssköterskan, strippan och den psykotiska mördarinnan förenas i öknens jakt på stulna diamanter. Med inspiration från 60-talskultiga “Faster, pussycat! Kill! Kill!” och hjälp av stuntladyn Zoe Bell utlovas galen kitschfest framförd med samma bitchiga attityd i actionscenerna som replikerna. Möt de coola, sexiga och totalt hänsynslösa brudarna Trixie, Hel och Camero, en bekantskap du sent kommer att glömma. Är det något de älskar så är det stora kraftfulla vapen, snabba vrålåk, diamanter och cash. De tvekar inte ens att ge sig på traktens mest ökände gangsterkung och försöka sno diamanter till ett värde av 200 miljoner dollar. Men rykten om detta har spridits i den undre världen. Det blir en våldsam uppgörelse där både kraft, smarthet och lojalitet sätts på hårt prov.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    Bitch Slap
    Headweb - Hyrfilm på nätet

    flash

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Bitch Slap"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar