Titel:
Confessions of a Dangerous Mind
Kategori:
Action
Längd:
1:48
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Confessions of a Dangerous Mind:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Confessions of a Dangerous Mind

Confessions of a Dangerous Mind (2003)

Chuck Barris blev känd som den uppfinningsrike producenten av tv-shower som "The Dating Game" och "The Gong Show". Samtidigt var han lönnmördare åt CIA, som såg till att Barris kunde kombinera sina shower med sitt hemliga liv. Vinnarna skickades på drömsemester till “fantastiska Helsingfors” eller “romantiska Västberlin”, där “förklädet” Barris kunde passa på att utföra sina hemliga uppdrag. Det låter som en stor fet lögn, men är faktiskt rena rama sanningen. I alla fall enligt Barris själv… George Clooney (Ocean’s Eleven) samlar gräddan av Hollywoods skådespelare i sin prisbelönta regidebut. Julia Roberts (Erin Brokovich, Notthing Hill), Drew Barrymore (Charlies Änglar), Rutger Hauer (Nighthawks) och Clooney själv bjuder på en megaunderhållande thriller om en CIA-agents fantastiska dubbelliv. Manuskriptet har skrivits av Chuck Barris själv, i samarbete med Charlie Kaufman (I huvudet på John Malkovich). Sam Rockwell (Charlies Änglar, Den Gröna Milen) som spelar Barris mottog en välförtjänt Silverbjörn för bästa manliga huvudroll.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Confessions of a Dangerous Mind
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Confessions of a Dangerous Mind"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar