Titel:
Mitt stora feta grekiska bröllop
Originaltitel:
My big fat greek wedding
Kategori:
Romantik
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Mitt stora feta grekiska bröllop:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mitt stora feta grekiska bröllop

Mitt stora feta grekiska bröllop (2002)

My big fat greek wedding

Toula Portokalos med sitt toviga hår och sina tjocka glasögon är sin grekiska familjs värsta mardröm: Hon är trettio år gammal och fortfarande inte gift. Men när Toula förändrar sitt utseende och börjar jobba på en resebyrå möter hon den charmige Ian Miller. Ett äktenskap är i sikte. Det är bara ett problem: Han är inte grek! Så medan romantiken slår ut i full blom måste Toula försöka dölja Ian för sin familj - och döljasin familj för honom... Denna härliga romantiska komedi, som är producerad av Rita Wilson och Tom Hanks, om kärlek som trotsar gränser och kulturella skillnader -träffar mitt i prick! Som fula Toula som förvandlas till svan ser vi NIA VARDALOS (manusförfattare till filmen), medan Ian Miller spelas av JOHN CORBETT (TV-serien "Sex and the City"). En hysteriskt rolig film för alla som har haft sin käresta hemma hos föräldrarna... och överlevt!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mitt stora feta grekiska bröllop
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (2)

 • anne

  #72
  anne (ej inloggad)

  7 år sedan
  fredag 12 augusti 2011, kl 10:58  Anmäl inlägg!

  spegel spegel på väggen där sig mig vem som vackrast är? vacker vackrare vackrast, ful fulare fulast adjektiv, mitte emellan snygg utseendet viktigt att se sig själv i spegel vem där? närmare blick omfång.


 • name

  Vad tycker du om "Mitt stora feta grekiska bröllop"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar