Titel:
Heartbreakers
Kategori:
Komedi
Längd:
1:58
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Heartbreakers:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Heartbreakers

Heartbreakers (2001)

Rollistan i denna komedi är oslagbar. Med SIGOURNEY WEAVER (Alien, De dimhöljda bergens gorillor) och GENE HACKMAN (French Connection, Mississippi brinner) i huvudrollerna presenterar Heartbreakers skådespelarprestationer i världsklass. SIGOURNEY WEAVER är helt enastående i rollen som Max, den giriga gold-diggern som inte skyr några medel för att komma åt rika mäns bankkonton. Men hon sätter aldrig sitt eget hjärta på spel, hon är bara ute efter pengarna... Assisterad av sin charmiga dotter Page, JENNIFER LOWE HEWITT (Jag vet vad du gjorde förra sommaren), har sexiga Max gjort det till sitt lukrativa levebröd att gifta sig till rika mäns förmögenhet. Med kvinnlig list och beräknande charm överraskar hon rutinmässigt de välbeställda männen - i bokstavlig mening med byxorna nere... Problemen tornar upp sig först när Max blir kär på allvar. Med ett lik bagageutrymmet på sin bil inleder Max en hektisk flykt undan en hämndgirig exmake - tillbaka in på dygdens smala stig.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Heartbreakers
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Heartbreakers"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar