Titel:
Beck 2 - Mannen med ikonerna
Kategori:
Thriller
Längd:
1:29
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 2 - Mannen med ikonerna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 2 - Mannen med ikonerna

Beck 2 - Mannen med ikonerna (1997)

PETER HABER gjorde succé i den första nyskrivna BECK-filmen med karaktärer hämtade ur Sjöwall/Wahlöös succéromaner. Nu är han tillbaka och kopplas in på ett svårlöst fall som involverar högt uppsatta i regeringen. En rysk, småkriminell underhuggare fastnar genom enga misstag i en stor brottslig härva. De som tagit honom i sitt grepp, känner till allt om hans förflutna. En ganska eländig bakgrund som kantas av hustrumord, gravplundring och smuggling blir plötsligt brickan i ett högt spel som får avgörande politiska konsekvenser för regeringen och våra relationer till vår stora granne i öster. Den svenska underättelsetjänsten ursäktar sig med "i nationen intresse" och går bakom ryggen på Beck och balanserar på gränsen till det olagliga. Men Beck drivs av sin höga moral och för att lösa fallet är han beredd att sätta sig upp mot de makthavare som kommer i hans väg. Oavsett hur högt upp de sitter. Vi återser PETER HABER som BECK i denna thriller som är ännu en nyproducerad och nyskriven film av totalt åtta, om BECK och hans kollegor vid rikskriminalen i Stockholm.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 2 - Mannen med ikonerna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 2 - Mannen med ikonerna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar