Titel:
Beck 4 - Öga för öga
Originaltitel:
Beck 4 - Öga for öga
Kategori:
Thriller
Längd:
1:29
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 4 - Öga för öga:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 4 - Öga för öga

Beck 4 - Öga för öga (1997)

Beck 4 - Öga for öga

En rad mord upptäcks runt om i landet, till synes helt utan samband, men alla med samma nämnare: alla offren har fått ögonen utskurna efter de blivit dödade. Beck och hans mannar söker efter ledtrådar som kan hjälpa dem att finna mördaren. Spåren leder dem till ett litet samhälle. Alla offren har gått i samma klass och alla är kvinnor. Är det skandalen för tjugo år sedan som ligger bakom? Men det verkar vara en tyst överenskommelse att ingen talar om den. Nu är det bara en kvinna kvar av dem från klassen och Beck måste hitta mördaren innan han slår till igen mot sitt sista offer. Vi återser PETER HABER som den välkände Martin Beck och som Gunvald Larsson ser vi åter den populäre MIKAEL PERSBRANDT. Filmen är den fjärde i en serien om Martin Beck och hans poliskollegor.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 4 - Öga för öga
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 4 - Öga för öga"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar