Titel:
Beck 5 - Pensionat pärlan
Originaltitel:
Beck 5 - Pensionat perlen
Kategori:
Thriller
Längd:
1:25
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 5 - Pensionat pärlan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 5 - Pensionat pärlan

Beck 5 - Pensionat pärlan (1997)

Beck 5 - Pensionat perlen

När priset för ett pass och en biljett till drömlandet Sverige, är att smuggla in en liten flaska flytande metall fasttejpad på din kropp, kan konsekvenserna bli mycket tragiska. De som överlever resan göms på sjabbiga hotell, tills de kan få tag i ett illegalt arbete. En dag springer en liten flicka, som hålls gömd på hotellet, rakt ut i gatan framför en bil. Bilen körs av Gunvald, som kör alldeles för fort. Flickans död gör Gunvald helt förtvivlad. Han vägrar därför att ha någonting att göra med den utredning som Beck och hans mannar håller på med, beträffande mystiska, dödliga explosioner på färjeterminalen och på färjorna som korsar Östersjön. Men det visar sig att allt har ett samband... De skyldiga får sitt straff, men kanske inte helt enligt reglerna. Vi återser PETER HABER som den välkände Martin Beck och som Gunvald Larsson ser vi åter den populäre MIKAEL PERSBRANDT. Filmen är den femte i serien om Martin Beck och hans poliskollegor.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 5 - Pensionat pärlan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 5 - Pensionat pärlan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar