Titel:
Jorden runt på 80 dagar
Originaltitel:
Around The World In 80 Days
Kategori:
Action
Längd:
1:54
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Jorden runt på 80 dagar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jorden runt på 80 dagar

Jorden runt på 80 dagar (2004)

Around The World In 80 Days

Phileas Fogg är en ung, excentrisk uppfinnare i 1800-talets England. Han har redan uppfunnit elektricitet, flygmaskiner och inlines men ingen tror på hans idéer och i uppfinnarkretsar skrattar man bara åt honom. Desperat efter att få sin talang erkänd av omvärlden ingår han ett absurt vad: han ska resa jorden runt på endast 80 dagar - en fullständigt vansinnig och omöjlig utmaning. Men tillsammans med sin trogne följeslagare, den asiatiske kampsportsspecialisten och klåparen Passepartout, drar han ut på ett fartfyllt och spännande äventyr där han tvingas övervinna allehanda svårigheter i sin kamp för att vinna vadet! Till lands, till havs och inte minst i luften får vi följa med på en fantastiskt hissnande äventyrsresa till några av världens mest exotiska avkrokar i denna stjärnspäckade nyfilmatisering av Jules Vernes odödliga klassiker. Våra envisa huvudpersoner, spelade av Steve Coogan och Jackie Chan, råkar ut för lite av varje under sina besök i indiska tempel och hos kinesiska rövargäng. Och med gästuppträdanden av John Cleese, Kathy Bates, Owen Wilson och Arnold Schwarzenegger är allt packat och klart för en fenomenal filmupplevelse för hela familjen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jorden runt på 80 dagar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Jorden runt på 80 dagar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jorden runt på 80 dagar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar