Titel:
Beck 7 - Money man
Originaltitel:
Beck 7 - Money Man
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 7 - Money man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 7 - Money man

Beck 7 - Money man (1997)

Beck 7 - Money Man

En homosexuell polis dubbelliv är betalt och ombesörjt av Becks ärkefiende: Gavling, en höjdare i Stockholms undre värld. I gengäld har den homosexuelle polisen i åratal försett honom med hemlig information från rikspolisens arkiv. När polisassistenten försöker göra sig fri från Gavlings grepp, hittar man plötsligt honom död i en park. Hans död blir startskottet för den sista duellen mellan Beck och Gavling. En duell där ingenting är heligt och det finns bara en vinnare. Vi återser PETER HABER som den välkände Martin Beck och som Gunvald Larsson ser vi populäre MIKAEL PERSBRANDT. Filmen är den sjunde i serien om Martin Beck och hans poliskollegor.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 7 - Money man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 7 - Money man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar