Titel:
Alexander
Kategori:
Drama
Längd:
2:46
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Alexander:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Alexander

Alexander (2004)

Han var världens första stora erövrare och redan som 25-åring härskade han över 90 % av den kända världen. Han drev sin elittränade makedonska krigshär mot den massiva persiska armén och vann storslagna segrar från Egypten till Indien - längre österut än någon västlig styrka hade varit tidigare. På åtta år intog han 35 000 km och vid sitt slutliga fall och sin mystiska död vid 33 års ålder, var han härskare över ett imperium vars like världen aldrig tidigare hade skådat. Han var krigaren, kungen, erövraren och legenden Alexander den Store. Med en budget på över 150 000 000 dollar har den tredubble Oscar®-vinnaren Oliver Stone (Plutonen, JFK) skapat denna formidabla storfilm om en av historiens största legender. Alexander är en på alla sätt storslagen filmsuccé om en unik härskare och ett intensivt och hudlöst porträtt av den fascinerande härföraren som lade under sig en hel värld och för evigt ändrade historiens gång. Colin Farrell (S.W.A.T., The Recruit, Daredevil) har erövrat titelrollen, medan stjärnnamn som Angelina Jolie, Val Kilmer, Jared Leto, Rosario Dawson och Sir Anthony Hopkins bidrar till att skapa årets i särklass mest suveräna filmupplevelse.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Alexander
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Alexander"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar