Titel:
Beck 9 - Hämndens pris
Originaltitel:
Beck 9 - Cobra
Kategori:
Thriller
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 9 - Hämndens pris:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 9 - Hämndens pris

Beck 9 - Hämndens pris (2001)

Beck 9 - Cobra

Det är natt. En polisbil stannar vid en punkterad skåpbil på en ödslig väg: två yngre män är i färd med att byta däck. Poliserna kliver ur radiobilen och erbjuder hjälp. Plötsligt kliver en tredje ung man ur skåpbilen. En av poliserna reagerar direkt - mannen är en välbekant kriminell, han förstår omedelbart att han är igenkänd. Han har dessutom rånat ett militärlager för tio minuter sen, och har bilen full med vapen och sprängmedel. Situationen är ohållbar. Senare hittas båda poliserna skjutna till döds på ett sätt som liknar en ren avrättning. Martin Beck kopplas in och får alla resurser han behöver i jakten på de okända mördarna. En jakt som kompliceras av att Becks kollega, Gunvald, var mycket nära vän med en av de mördade poliserna och bokstavligt talat är beredd att ta till vilka metoder som helst för att hitta mördaren. BECK - HÄMNDENS PRIS en ny thriller om den välkände svenske polisen Martin Beck, som gestaltas av PETERHABER. Hans kollega Gunvald Larsson spelas av MIKAEL PERSBRANDT. I övriga roller ser vi bl a MARTIN ALIAGA (Festival) SHANTI RONEY (Hans och Hennes). Regissören KJELL SUNDVALL står bakom flera svenska filmsuccéer bla “Jägarna”, “BECK - öga för öga”.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 9 - Hämndens pris
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 9 - Hämndens pris"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar