Titel:
Assault on Precinct 13
Originaltitel:
Assault On Precinct 13
Kategori:
Action
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Assault on Precinct 13:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Assault on Precinct 13

Assault on Precinct 13 (2005)

Assault On Precinct 13

Nyårsnatt i Detroit. Polisstation13 ska just stänga, och den unge polismannen Jake Roenick är ensam vakthavande tillsammans med några kontorister. Årets värsta snöstorm rasar utanför. En fångtransport med gangstern Marion Bishop söker skydd. Plötsligt är stationen omringad. Någon är ute efter Bishop. Polisstationen belägras av människor med masker och vapen. Jake Roenick har två alternativ: antingen ger han upp och lämnar ut fången, eller så får poliser och bovar samarbeta mot hotet utifrån. Men Roenick vet inte vem han har att kämpa mot... Assault on Precinct 13 är en nyinspelning av John Carpenters kultfilm från 1976. Ethan Hawke (Training Day) spelar Jake Roenick, som sätter hårt mot hårt för att hålla stånd mot en överlägsen motståndare. Den karismatiske gangstern Marion Bishop spelas av Lawrence Fishburn (Matrix). I de andra rollerna i den här hårdkokta actionfilmen från brottslighetens hemstad Detroit ser vi Brian Dennehy, Ja Rule och Maria Bello.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Assault on Precinct 13
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Assault on Precinct 13"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar