Titel:
Attentatet mot Richard Nixon
Originaltitel:
Assassination of Richard Nixon
Kategori:
Drama
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Attentatet mot Richard Nixon:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Attentatet mot Richard Nixon

Attentatet mot Richard Nixon (2004)

Assassination of Richard Nixon

Trots att hans äktenskap hänger på en skör tråd och hans jobb står honom upp i halsen försöker Sam Bricke desperat nå framgång i livet. Men det är svårt att ha drömmar i en värld som är besudlad av politisk korruption och krigsförbrytelser. Året är 1974, Vietnamkriget rasar och Watergateskandalen skakar Amerika. I USA:s trettiosjunde president har Sam Bricke hittat en syndabock som han tycker bär ansvaret för hans eget och hans lands förlorade hopp. Något drastiskt måste göras... The Assasination of Richard Nixon är den tankeväckande sanna historien om familjefadern Sam Bricke, som långsamts drivs till vanvettets rand och 1974 planlägger ett spektakulärt attentat mot Richard Nixon. Sean Penn gör sin första roll efter Oscar®-triumfen med Mystic River som Sam Bricke. Tillsammans med Golden Globe-vinnaren Don Cheadle (Hotel Rwanda) och Oscar®-nominerede Naomi Watts (21 gram) gör han en kongenial tolkning av en brutal våldshandling som hade kunnat ändra världshistorien.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Attentatet mot Richard Nixon
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Attentatet mot Richard Nixon"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar