Titel:
Bröderna Grimm
Originaltitel:
The Brothers Grimm
Kategori:
Komedi
Längd:
1:52
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Bröderna Grimm:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bröderna Grimm

Bröderna Grimm (2005)

The Brothers Grimm

De världsberömda sagoförfattande bröderna Grimm inledde sin karriär som lurendrejare i ande- och spökutdrivningsbranschen i 1800-talets Tyskland. Det gav bra inkomster och medförde få risker, eftersom det var brödernas assistenter som mycket övertygande spelade de andar och spöken som skulle fördrivas. Men lurendrejarna faller i sin egen fälla när de plötsligt står inför en verklig förhäxad skog med riktiga varulvar, riktiga häxor och alldeles påtaglig livsfara! Bakom filmen om bröderna Grimm står ingen mindre än Mr Monty Python (regissören och manusförfattaren Terry Gilliam). Bröderna spelas av Matt Damon och Heath Ledger. Sagolik Python-humor efter receptet 80 miljoner dollar, en gnutta spindelväv, tre nypor vanvett och rejält med skräckstämning ger en upplevelse för livet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bröderna Grimm
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bröderna Grimm"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar