Titel:
For the Money
Kategori:
Thriller
Längd:
1:56
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera For the Money:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

For the Money

For the Money (2006)

Den före detta idrottsstjärnan Brandon Lang har en speciell förmåga att förutse sportresultat. Walter Abraham, som är chef för en av USA:s största bookmakers, utser honom därför till påläggskalv. Walter tjänar enorma summor på sin lärling. Ända tills manipulerandet går över gränsen och Brandon plötsligt misslyckas. Med miljoner dollar på spel börjar de båda en livsfarlig duell. Men allt är inte vad det ser ut att vara. Regeringen kan inte beskatta den. Medierna vill inte ta i den med tång. Men den omsätter 200 miljarder dollar varje år. Välkommen till högoddsspelandets nervpirrande, snabba och farliga värld. Two for the Money visar allt: de astronomiska summorna, de ofattbara riskerna och de oemotståndliga frestelserna. Skådespelare som Matthew McConaughey (Contact), Rene Russo (Dödligt vapen 4) och inte minst Al Pacino i en intensiv och blixtsnabb thriller. Väl värd att satsa på!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  For the Money
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "For the Money"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar